23 september 2021

Zie je tegen scheiden op?

2 min read
Narcisme en scheiding

Je zit er al een hele tijd mee in je maag, je bent met je partner tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkt, en jullie beiden je eigen gang willen gaan. Maar dit betekent wel dat je moet scheiden, een kostbaar proces waar je het geld niet voor hebt. Dit probleem loop je al maanden mee, je toekomst is onzeker door de financiële situatie waarin je verkeert. Maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden met gratis scheiden, wanneer je aan bepaalde voorwaarden voldoet is het toch mogelijk om te scheiden. Ook wanneer je niets betaald is de begeleiding perfect.

Altijd de beste oplossing

Ook wanneer je gratis wilt scheiden krijg je scheidingsbemiddeling om het traject zo goed mogelijk te doorlopen, heb je kinderen dan is het zaak om deze niet de dupe te laten worden van de scheiding. Jij en je partner moeten een normale regeling treffen met de kinderen, en samen in goed overleg bepalen waar de kinderen komen te wonen na de scheiding. Door samen goed te overleggen, kun je er ook een goed gevoel bij hebben en je eigen neerleggen bij de situatie. In het hele traject word je bijgestaan door een mediator, zodat je altijd met je vragen bij hem of haar terecht komt.

Narcisme en scheiding

Ook voor professionele bemiddeling

Gratis scheiden betekent niet dat je het uit moet zoeken en je niet de begeleiding krijgt die je nodig hebt, zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het belangrijk dat je goede duidelijke afspraken maakt. Door samen het contact goed te onderhouden, is het voor de kinderen ook beter en duidelijker. Zij hebben tenslotte niet om deze situatie gevraagd, bij het opstellen van een ouderschapsplan wordt je ook geholpen zodat je dit ook niet alleen hoeft te doen. Er wordt niet alleen over nu gesproken, maar ook over de toekomst. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *