8 december 2021

Wilt u een huurrecht advocaat inschakelen?

3 min read

Onlangs hebben wij een langdurig conflict gehad met onze huisbaas. Wij zijn langere tijd in gebreke gesteld. Dit is alleen langdurig niet officieel vastgesteld. Het resultaat hiervan is dat wij jarenlang met onze huisbaas hebben moeten touwtrekken. Wij vonden namelijk dat hij onder andere de lekkage, de gebrekkige sloten in de deuren en de vaatwasser in ons appartement moest repareren. Na vele valse beloftes en gebrekkige oplossingen hebben wij geprobeerd zelf uit te zoeken welke rechten wij als huurders hebben. Echter kwamen wij terecht in een jungle aan wet- en regelgeving. Als groentjes kwamen wij hier niet uit en wilden wij daarom een huurrecht advocaat inschakelen. We hebben in onze omgeving gevraagd of er nog mensen waren die een goede huurrecht advocaat kennen. Vele van de mensen om ons heen waren verrast dat wij deze stappen wilden gaan ondernemen. Sommige van hen vonden het overdreven om een huurrecht advocaat in te schakelen en vroegen zich af of dit niet heel veel geld ging kosten. Een goed bevriende collega van mijn vader adviseerde ons zeker om het wel te doen, en had er ook wel verstand van. Wij hebben ons daarom niet van ons plan af laten zetten om een huurrecht advocaat in te schakelen en hebben op het internet gezocht naar advocaten. We kregen van de bevriende collega van mijn vader de tip om eens contact op te nemen met damste.nl . Hier had hij in het verleden goede ervaringen in gehad toen hij zelf eens een huurrecht advocaat nodig had. Wij hebben daarom op verschillende website gekeken naar wat er geboden wordt, daarnaast hebben we ook allemaal verschillende offertes opgevraagd om te kijken wat zoiets kost. Tot slot leek ons dat ook een goede manier om een lijstje op te kunnen stellen met de verschillende keuzes wat betreft een huurrecht advocaat en welke voor ons op nummer 1 komt te staan. Duurkoop is goedkoop wordt wel eens gezegd, dus het moest voor ons niet meteen de goedkoopste huurrecht advocaat worden.

Huurrecht advocaat of een ander specialisme

Op de website van damste.nl zagen wij dat er op veel verschillende onderwerpen een specialistische advocaat te krijgen is. Of het nou gaat om huurrecht, een echtscheiding, een ouderschapsplan. Bij dit bedrijf zit u goed en heeft u gegarandeerd de specifieke advocaat die u nodig heeft. Wij hebben een beroep gedaan op onze huurrecht advocaat en in de tijd die daarop volgde heeft deze ons vakkundig bijgestaan in het proces. Het resultaat was dat we er samen met de huurbaas uit zijn gekomen en de huurrecht advocaat uiteindelijk niet nodig bleek te zijn.

Heeft u ook een conflict?

Heeft u een (dreigend) conflict en zou u graag de expertise willen betrekken om u hierin bij te staan? Overweeg dan eens:

  • Om contact op te nemen met dit damste.nl.
  • Een huurrecht advocaat of een andere specialistische advocaat in te zetten voor uw zaak
  • Een vrijblijvend gesprek te voeren om specifiek uw situatie te bespreken met dit bedrijf

Ik hoop dat u uiteindelijk net zo goed geholpen zult zijn als dat wij dat zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *