23 september 2021

No cure no pay; wat betekent dit en wat voor advocaat schakel je hiervoor in?

2 min read

Ben je op zoek naar een advocaat en weet je niet goed waar je die kunt vinden? Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om een geschikte advocaat te vinden. In deze blog lees je meer over een Advocaat no cure no pay en wat dit inhoudt, en hoe je een betrouwbare incassoadvocaat kunt vinden. Want je weg vinden in de juridische wereld kan een hele tour zijn. Daarom wordt je in deze blog een heel eind op weg geholpen zodat je weet hoe een advocaat werkt en je meer begrip hebt over juridische zaken

No cure no pay

Wat is no cure no pay? No cure no pay is niet een beloningssysteem in de juridische wereld. Hierbij spreek je met je advocaat af dat je hem niets hoeft te betalen wanneer je de rechtszaak verliest. Daar staat wel tegenover dat je een hoge rekening op je deurmat kunt verwachten wanneer je advocaat de rechtszaak wel wint. Ben je op zoek naar een advocaat no cure no pay? Dit is iets anders dan een Betrouwbare incassoadvocaat. Helaas is no cure no pay in Nederland niet toegestaan. Een advocaat no cure no pay is verboden voor burgers, maar als je een juridische dienstverlener bent is dat niet zo. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een advocaat no cure no pay bij letselschade. 

Incasso Advocaten 

Vraag je je af wat een betrouwbare incassoadvocaat inhoudt? Een incassoadvocaat houdt zich bezig met het vorderen van openstaande factuurs. Je kunt dus een incassoadvocaat inschakelen als je een onderneming hebt en een rekening hebt openstaan naar een leverancier die niet betaalt. Je kunt dan een rechtszaak aanspannen en geholpen worden door een incassoadvocaat. Om een betrouwbare incassoadvocaat te vinden, kun je het beste research doen op internet en kijken wat ex-cliënten over het advocatenbureau zeggen. Natuurlijk zegt een review niet alles, maar het geeft wel een belangrijke indicatie over of een advocaat betrouwbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *